KONTAKT OSS

Tlf: 35 96 87 50
Faks: 35 96 87 51
firmapost@trn.no

Thor R. Nilsen AS
Skjerkøyveien 54
3960 Stathelle

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.
_MG_8353

OM OSS

Thor R. Nilsen AS er importør av finske Targa-båter.

Hos oss får du kompromissløs kvalitet, i tråd med Targas design-filosofi. Vi sikter mot at du skal få den aller beste opplevelsen gjennom hele kjøps- eller serviceprosessen. Alle våre medarbeidere er lidenskapelig opptatt av båt og livet på sjøen. Vi fokuserer på høy kundetilfredshet og jobber for at du som kunde opplever kontakten med oss som enkel, hyggelig og problemfri.

VÅR HISTORIE

Thor R. Nilsen AS ble stiftet i 1981. Thor R. Nilsen hadde spesialisert seg på service og reparasjon av Volvo Penta motorer, men så seg også om etter en mer variert jobb innenfor båtbransjen.

For rundt 30 år siden begynte selskapet å hjelpe kunder med å ferdigstille halvfabrikat Targa-båter. Thor kombinerte en opplagt kreativ hjerne med praktiske nevenyttigheter og en stor tro på de finske Targa-båtenes fremtid i Norge.

I 1994 overtok Thor agenturet og i dag selger selskapet i Bamble nye Targaer fra Bamble og opp til Trondheim, og brukte båter over hele landet. Thor R. Nilsen AS driver også båtbutikk, ferdiggjøring, reparasjons- og opplagsvirksomhet for disse unike båtene.